Hlavní obsah

Video z Olomouce. Postoupili jsme, všechno špatné je zapomenuto

Podívejte se, jak boj o postup na Euro prožívali Zuzana Hodková, Jindřich Šídlo a Petr Švancara.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Slavíme! Český nároďák se probojoval na Euro 2024. Svůj postup stvrdili reprezentanti v Olomouci jasnou výhrou 3:0 nad Moldavskem a nyní už mohou vyhlížet soupeře pro červnový šampionát.

Článek

Zapomeňme na fotbalovou bídu, která závěr kvalifikace charakterizovala. Cíl je splněn.

Tím bylo postoupit na evropský šampionát. Je stokrát potvrzenou pravdou, že historie se na detaily ptát nebude. Na Euru 2024 v Německu Česko hrát bude a co na něm předvede, to už bude zase úplně jiný příběh.

Nahrávky & Nabíječky II.

Foto: Seznam Zprávy

Zuzana Hodková a Jindřich Šídlo.

Jindřich Šídlo, autor satirického pořadu Šťastné pondělí, a moderátorka SZ Byznys Zuzana Hodková se opět vydávají po stopách české fotbalové reprezentace. Důvod je jasný: Euro 2024. 

Poté, co loni české fotbalisty sledovali v Lize národů, je tentokrát doprovodí v kvalifikaci na šampionát. Zápasy a především jejich zákulisí vám přiblíží v sérii netradičně pojatých videí.

Celou kvalifikační cestu na Euro s kamerou mapoval tým reportérů Seznam Zpráv.

V pondělí samozřejmě nechyběli na Andrově stadionu v Olomouci, cestou na Hanou se navíc ještě zastavili na jiném, pro český fotbal legendárním, stadionu Za Lužánkami. Že u toho nemohl chybět Petr Švancara, je jasné, ale pak už se jelo, i se „Švancim“, na nároďák do Olomouce.

„Česko by dnes teoreticky mohlo vstoupit do historie kvalifikací o evropské šampionáty,“ zamyslel se ještě těsně před vstupem na tribunu Jindřich Šídlo. To si ale nikdo nepřál. Stalo by se to v případě, že bychom s Moldavskem prohráli a nechali postoupit soupeře. Ten by se stal papírově nejslabším týmem, který se kdy na závěrečný turnaj mistrovství Evropy probojoval.

Nestalo se.

Videosérie Nahrávky a nabíječky vzniká ve spolupráci s Hyundai, oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace.

Reklama

Doporučované