Hlavní obsah

Šťastné pondělí: Hamáčkova tragédie a gratulace k narozeninám ODS

Satirický pořad Šťastné pondělí: Sledujeme šílený týden Jana Hamáčka. ODS slaví jubileum a nechybí ani Studio Jablunkov. Konstantin radí ruským špionům, kam jezdit na výlety a dovolené.Video: Jindřich Šídlo, Konstantin Sulimenko, Václav Dolejší

 

Reklama

Sledujeme šílený týden Jana Hamáčka, jemuž do jeho plánů navštívit Moskvu někdo hodil bombu. A rozhodli jsme se také pogratulovat k 30 letům ODS.

Článek

Jan Hamáček na stranickém sjezdu obhájil post předsedy ČSSD, pak odvolal ministra zahraničí Tomáše Petříčka kritického k Rusku a hned poté oznámil, že chce letět do Moskvy vyjednat dodávky Sputniku, aby následně vyhodil ruské špiony. Téma pro Jindřicha.

ODS slaví narozeniny, české pravici je už 30 let. Komu ale pogratulovat? Otec zakladatel Václav Klaus dává od dnešní ODS ruce pryč a současné vedení se zase tváří, že s minulostí nemá nic společného. Václav tedy vyrazil za mladými občanskými demokraty.

A Konstantin se opět hlásí ze Studia Jablunkov, kde tentokrát radí ruským špionům, kam jezdit na výlety a dovolené.

Šťastné pondělí najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý satirický pořad včetně reportáží a dalších rubrik pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete sledovat zde. A sledovat nás můžete také na Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Reklama

Doporučované