Hlavní obsah

Tak si, králíčci, vyberte, kdo se proti mně postaví. Jak mluví o Zemanovi jeho soupeři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Zapnuli jsme mikrofony dřív, než prezidentská debata na Seznamu začala.

 

Reklama

Podívejte se na úvodní, neformální část debaty prezidentských kandidátů, kteří se sešli v Seznamu. Pozvání dostal i Miloš Zeman, ten ale účast odmítl.

Článek

Chcete vědět, kdo z prezidentských kandidátů dokáže sázet historky a mluvit tak, že ostatní mají problém se dostat ke slovu? A kdo se v konkurenci ostatních uchazečů o hlasy voličů neprosadí vůbec?

Právě to ukáže neformální úvod prezidentské debaty, která se konala v Seznamu. Sešli se zde bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš, bývalý diplomat Pavel Fischer, lékař a vysokoškolský učitel Marek Hilšer, textař Michal Horáček, bývalý ředitel Škody Auto Vratislav Kulhánek a expremiér Mirek Topolánek.

Tématem úvodního hovoru, který předcházel samotné debatě s jasně danými otázkami pro všechny pozvané kandidáty, byla mimo jiné neúčast Miloše Zemana ve všech volebních diskusích, povolební souznění mezi prezidentem Zemanem a šéfem hnutí ANO Andrejem Babišem (který má už měsíc problém sestavit většinovou vládu) a také to, jestli je lepší ucházet se o funkci hlavy státu jako bývalý politik nebo jako nepolitická osobnost.

Podívejte se také na další, oficiální část prezidentské debaty:

Prezidentská debata, oficiální část.

Poslední, třetí část prezidentské debaty zveřejníme na Seznamu zítra.

Reklama

Doporučované