Hlavní obsah

Úřadující Česká Miss o soutěži Miss Universe: Holky jdou přes mrtvoly, taková já nejsem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Úřadující Česká Miss Michaela Habáňová.

 

Reklama

Vítězka České Miss Michaela Habáňová se sice na mezinárodním finále soutěže mezi nejlepších 16 dívek nedostala, i přesto by ale na přípravě nic neměnila.

Článek

Soutěž Česká Miss byla letos plná překvapení a chvíli se zdálo, že se jejího finále nedočkáme. Krásky se ale nakonec o korunku „popraly” v Brně a vítězkou se stala Michaela Habáňová.

Česká Miss 2017 považuje svoji účast na Miss Universe za úspěch, a to i přesto, že se do top 16 nedostala. „Některé holky se na tuto soutěž připravují i rok. Nemyslím si, že jsem přípravu podcenila. Kdybych měla možnost, nic bych nezměnila,” zhodnotila Habáňová. Podle ní člověk může na takové soutěži najít i kamarádky, žádné naschvály si prý dívky nedělají.

Co ale Michaelu překvapilo, byla bezpečnost. „Bez ochranky jsem si pomalu nedošla ani na toaletu, chodili s námi opravdu všude. Místní lidé touto soutěží žijí. Všichni se s námi chtěli fotit. To v České republice člověk nezažije,” zavzpomínala v pořadu Slavní.

Na modeling už nebudu mít míry, říká těhotná moderátorka Gabriela Lašková

Reklama

Související témata:

Doporučované