Hlavní obsah

Česká a slovenská Coca-Cola má nového šéfa

Foto: Coca-Cola HBC

Dan Timotin.

Reklama

Novým generálním ředitelem společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko se od 1. září stává Dan Timotin.

Článek

Na pozici střídá Marii Anargyrou-Nikolić, která po 3 letech převezme v pozici generální ředitelky vedení řecké a kyperské pobočky.

Dan Timotin (45) přechází do česko-slovenské pobočky z pozice generálního ředitele CC HBC & Heineken joint venture v Severní Makedonii. Ve společnosti CC HBC pracuje od roku 2011. Za 7 let zastával pozice včetně finančního ředitele rumunsko-moldavské pobočky, obchodního ředitele pro Rumunsko nebo finančního ředitele pro celou skupinu CC HBC.

Rozhovor s Timotovou předchůdkyní, končící šéfkou Coca-Coly Marií Anargyrou-Nikolić.Video: Adam Junek, Seznam Zprávy

„Velice se těším na práci v nové zemi, na novou kulturu i skvělé lidi, kteří toho v posledních letech hodně dokázali. Věřím, že s mými mezinárodními zkušenostmi a znalostmi oboru budu schopen přispět a pokračovat v celkovém úspěchu české a slovenské pobočky. V rámci priorit se zaměřím zejména na dokončení nejmodernější továrny v Evropě a na růst udržitelného byznysu,“ uvedl v tiskové zprávě Dan Timotin, nový generální ředitel Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

Timotin je ženatý, má tři děti. Volné chvíle nejraději tráví s rodinou či sportem. Mezi jeho záliby patří tenis, turistika a četba.

Reklama

Doporučované