Hlavní obsah

Festival Ladná Čeladná se letos v srpnu konat bude

Foto: Getty Images

Ilustrační snímek.

Reklama

Festival Ladná Čeladná se letos 7. a 8. srpna v beskydské obci uskuteční. Vystoupí například kapela Čechomor či zpěvák Janek Ledecký. ČTK to řekl ředitel akce Jindřich Vaněk.

Článek

Organizátoři se tak podle něj rozhodli poté, co je s účinností od dnešního dne možné pořádat akce, kde účast nepřesahuje ve stejný čas 500 lidí.

„Počet vstupenek v předprodeji je proto v tuto chvíli omezený, k jejich případnému navýšení dojde až s dalším rozvolňováním pravidel ze strany české vlády,“ uvedl Vaněk. Dodal, že pokud bude epidemiologická situace nadále příznivá, tak od 22. června bude možno pořádat akce pro 1000 lidí. „Vývoj sledujeme a v případě dalšího uvolňování jsme připraveni od 1. července navýšit počet vstupenek v předprodeji,“ řekl.

Vstupenky lze nyní zakoupit na internetových stránkách festivalu, od 1. července budou k dispozici také v informačním centru v Čeladné.

Kromě limitovaného počtu návštěvníků v areálu jsou organizátoři festivalu připraveni maximálně vyhovět i dalším nařízením týkajícím se bezpečnostních a hygienických opatření. „Pro větší bezpečnost našich návštěvníků jsme se kupříkladu rozhodli zrušit vnitřní dětskou scénu v tělocvičně,“ doplnil Vaněk. Program pro děti bude podle něj ve stanech pod širým nebem.

Z hudební nabídky se návštěvníci letos mohou těšit na Janka Ledeckého, Čechomor, Vypsanou fiXu, Vltavu, Pavla Dobeše a řadu dalších muzikantů a kapel. Speciálně pro děti se uskuteční koncert Mixle v piksle.

Reklama

Doporučované