Hlavní obsah

Nejhloupější diety jsou jako přečerpaná kreditka. Terapeutka Cajthamlová radí, co opravdu funguje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Tlak okolí na to, že máme být fit, je enormní. Klíčové je vaše sebevědomí, upozorňuje Cajthamlová (1. část rozhovoru).Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Lidské svaly jsou jako žárlivá milenka. Chtějí dobře živit a pořádně prohánět, radí známá terapeutka a poradkyně na výživu.

Článek

S jarem přichází období diet, kdy chceme stihnout zhubnout do plavek. „Návod na hubnutí je jednoduchý, ale žádné zkratky nefungují,“ varuje v Osmičce Speciál známá doktorka Kateřina Cajthamlová.

Jaké nejhorší diety zná ze své praxe? Jak nevzdat hubnutí po prvním neúspěšném pokusu? Jak správně jíst? I to poradí v prvním díle Osmičky nahoře ve videu.

„U některých potravin je potřeba dát si pozor na nečekané účinky v kombinaci s některými léky. Nevěřili byste, co dělá grapefruitová šťáva s viagrou,“ upozorňuje známá lékařka a terapeutka.

Kateřina Cajthamlová o největších chybách při výchově dětí, nebezpečí sociálních sítí a přehnaných ambicích rodičů:

2. část rozhovoru s Kateřinou Cajthamlovou.Video: Seznam Zprávy

Kde hledat příčiny poruch příjmu potravy? Mají v dnešní době ještě smysl klasické vztahy, tedy hlavně manželství? A jak se mají muži vyrovnávat se ztrátou své tradiční role živitele? O tom v druhé části Osmičky Speciál.

Pořad Osmička Speciál sledujte každou středu od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované