Hlavní obsah

Petra Janů je jako převlečený Jaromír Jágr, rozdává smích a energii

Petra Janů jako host studia Slavných.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Zpěvačka Petra Janů byla hostem studia Slavných. Loni v září vydala album Blázni s kapelou Amsterdam. Vrátila se k rockové muzice.

Článek

Album Blázni je multižánrové. „Objevuje se na něm samba, bigbít, vánoční písnička, tango, tak proto Blázni,” popisuje Petra Janů a jak říká, nové písničky na publikum fungují, líbí se.

Hudba je Petřinou prací i koníčkem. Zpívá odmalička, když má čas, utíká do jihočeských lesů na chatu. „Našla jsem si cestu k vrtání se v zemi, baví mě, když mi něco vyroste,” říká Petra Janů. A taky sportuje. Podle Petry by měl člověk denně ujít deset tisíc kroků. Ona jich za jediný koncert nachodí čtyři a půl tisíce. „Musím mít fyzičku na to, abych ty dvě hodiny na koncertě uskákala, navíc jsem se vrátila k rockové muzice, musím tu energii někde brát,” říká zpěvačka.

Je jako převlečený Jaromír Jágr. Vyzařuje energii a smích. „Nesmím dát najevo, že mi není dobře, to nikoho nezajímá, jdu životem a zpívám si. A baví mě to. Je daleko lepší být v dobré náladě než chodit načuřená po světě. Srovnání s Jágrem se mi líbí,” směje se Petra Janů.

Co čeká Petru Janů v tomhle roce a proč už teď chystá Vánoce, se dozvíte v úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam, najdete ZDE.

Reklama

Doporučované