Hlavní obsah

Zemřela vdova po mafiánovi. „V tomto státě není spravedlnost,“ tvrdila

Reportáž o vraždě mafiánského bosse Antonína Běly. Ve spise jsem si přečetla, že „chrochtal jako prase“. Vdova po zavražděném bossovi naposledy promluvila v pořadu Seznamu o temném případu, který zůstává plný záhad.Video: Sabina Slonková

 

Reklama

V minulých dnech zemřela vdova po zavražděném králi romského podsvětí Antonínu Bělovi. Seznam Zprávy před čtyřmi lety s Marií Bělovou natáčely. Popírala například, že by se její muž někdy zapletl do vraždy.

Článek

Vdova po králi romského podsvětí Antonínu Bělovi Marie zemřela v 77 letech. V uplynulých dnech ji podle informací Novinek a Neovlivní.cz nalezli policisté ve vile v Úvalech u Prahy. Zřejmě nezemřela přirozenou smrtí, nicméně cizí zavinění bylo vyloučeno.

Pohřeb měla toto pondělí, uvedl server Neovlivní.cz.

Na zahradě téhož domu, který se mimochodem ještě nedávno Bělová snažila prodat, byl brutálně popraven v roce 1996 dosud neznámými pachateli její muž Antonín.

Bělová dlouho bojovala o to, aby byla vražda jejího manžela došetřena. Několikrát proto i veřejně vystoupila, a byla tak jednou z mála žen, které se rozhodly promluvit o tom, jaké je to žít vedle mafiána.

„Slíbila jsem si, že udělám vše pro jejich potrestání. To jsem splnila,“ řekla v exkluzivním interview, které natočily Seznam Zprávy před čtyřmi lety, vdova po mocném muži, který spolupracoval i s kmotrem Františkem Mrázkem. Tehdy soud definitivně osvobodil dva obžalované z Bělovy vraždy.

Celou reportáž si můžete pustit ve videu nahoře. Rozhovor s Marií Bělovou je přibližně v 10. minutě.

Reklama

Doporučované