Kam na severu Čech na šálek kávy a něco k zakousnutí? Poznejte liberecké kavárny4. 1. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Čeští šéfkuchaři zvedají laťku, říká šéf Michelinu po udělení deseti hvězd12. 12. 2025 18:00 • Michaela Hofmanová
Jako první v Česku má dvě michelinské hvězdy. Začínal škrábáním brambor 12. 12. 2025 12:23 • Michaela Hofmanová, Radek Vebr
Michelinské hvězdy rozdány. Česko má poprvé „dvouhvězdu“. Vítěz je Jan Knedla11. 12. 2025 20:16 • Michaela Hofmanová
Kuchaře učí na školách blbosti. Chci to změnit, říká michelinská hvězda Sahajdák8. 12. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Dostat kapra z vánočního prokletí. Na Táborsku vylovili první velký biochov1. 12. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Svařák nebo punč. Jak se liší? Recepty a tipy na horké zimní nápoje29. 11. 2025 0:00 • Tereza Nováková
Kdo v Česku dostane Michelina? Odborníci věří v deset hvězd a spoustu Bibů28. 11. 2025 9:30 • Michaela Hofmanová
Tři české restaurace se umístily v žebříčku nejlepších podniků na světě25. 11. 2025 16:15 • Michaela Hofmanová
Měl být právníkem, dnes se živí ochutnáváním whisky. Špatná neexistuje, říká24. 11. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová
Kuchal ryby v továrně, dnes se pyšní michelinskou hvězdou. Získá ji i v Praze?21. 11. 2025 11:00 • Michaela Hofmanová
Koktejl z pečeného kuřete. Michelinský kuchař se stal barmanem14. 11. 2025 13:00 • Michaela Hofmanová