Hlavní obsah

Vánoční speciál Vlevo dole: Prezidentka Stuchlíková zakáže heru

Foto: Seznam Zprávy, Profimedia.cz

„A ty pečeš na čem, Václave?“ Na tuhle otázku vám Vlevo dole neodpoví, na spoustu ostatních ano.

Reklama

Článek

Předvánoční epizoda politického podcastu Vlevo dole je už tradiční: Václav Dolejší a Lucie Stuchlíková odpovídají na otázky posluchačů. Přišly jich stovky, asi polovina se týkala prezidentských voleb.

„Co by na Hradě změnila Lucie Stuchlíková jako prezidentka?“ zněl jeden z dotazů. Poslechněte si, co Lucie odvětila – každopádně ještě předtím se podívala do průzkumu veřejného mínění mezi fanoušky Vlevo dole, aby zjistila, že 75 procent z nich upřednostňuje při pečení máslo před herou.

Poslechněte si další epizody Vlevo dole

Další otázky na téma prezidentské volby vířily nejen kolem napětí mezi Petrem Pavlem a Danuší Nerudovou, ale také okolo chaotického vyřazování a zařazování kandidátů Ministerstvem vnitra. „Z úředníků na tomto ministerstvu mám po těchto kauzách strach,“ vtipkuje Dolejší.

„Já být Karlem Divišem, tak bych se ještě zkusila nějak bránit u soudu,“ dodává Stuchlíková. A v dílu přidává i svou konspirační teorii o zákulisí kandidatury nyní už diskvalifikované Denisy Rohanové.

Ptali jste se i na to, jak a kdy skončí chaos na pražském magistrátu, nebo vás zajímalo, jaký vliv může mít neznalost Švejka na výsledek prezidentské volby. Došlo i na ministry aktuální vlády („Válek je pro topku zklamáním.“) nebo recenzi vánočních večírků politických stran.

Jaké cukroví mají tvůrci Vlevo dole nejradši? Co si duo Stuchlíková a Dolejší myslí o dalších politických podcastech? A kolik žaludků má průměrný prezidentský kandidát? Poslechněte si vánoční epizodu politické talkshow!

Vlevo dole

Podcast Václava Dolejšího a Lucie Stuchlíkové, politických reportérů Seznam Zpráv.

Politické kauzy, problémy tradičních i nových stran, historky ze zákulisí volebních sjezdů i Sněmovny. Nový díl každou středu na Podcasty.cz, na Seznam Zprávách a ve všech podcastových aplikacích.

Jaká epizoda vás bavila nejvíc? Co máme zlepšit? Své podněty, připomínky nebo tipy posílejte na e-mail audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované