Hlavní obsah

Čau lidi, pojďte volit. Olympijská vítězka tipuje, kdo bude premiérem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Čau lidi, pojďte volit IV. Hlavním hostem volebního studia Seznamu je Kateřina Neumannová.

 

Reklama

Volební studio Seznam Zprávy, pátek 14:00. Začaly volby do Poslanecké sněmovny, s osobnostmi se v sérii studií bavíme o tom, jaké by chtěly mít Česko. Hlavním hostem odpoledního studia je Kateřina Neumannová.

Článek

Kateřina Neumannová je historicky nejúspěšnější českou běžkyní na lyžích. Svůj největší úspěch vybojovala v závěru kariéry, z olympijských her v Turíně v roce 2006 si přivezla zlatou medaili.

Neumannová je hlavním hostem dalšího ze série volebních studií, do nichž jsme pozvali známé osobnosti z různých oborů. „Vím, koho budu volit, tradičně vybírám strany od středu doprava, ale radši bych vybírala osobnosti než strany,“ uvedla Neumannová. „Volby nejsou podle mne přelomové, nevěřím tomu, že se v nich něco zlomí, že se vydáme nějakým špatným směrem. Ale důležité určitě jsou.“

V den, kdy Češi začali vybírat novou Sněmovnu a s ní nepřímo i vládu, se ptáme našich hostů, jaké by si přáli mít Česko v roce 2021, až tato nová vláda bude (pravděpodobně) končit svůj mandát.

Reklama

Doporučované