Hlavní obsah

Chcete mít doma opravdu čisto? Vysavač s laserem odhalí i skrytou špínu

Foto: Dyson.cz

Tyčový vysavač Dyson V15 Detect si poradí s úklidem celé domacnosti.

Reklama

Rádi doma udržujete pořádek? Je na čase zjistit, jaké výhody přinášejí tyčové vysavače. Už totiž neplatí, že jsou jen doplňkovými pomocníky. Naopak! Jsou mnohem výkonnější a efektivnější, než jejich předchůdci s dlouhými kabely.

Článek

Největší výhodou tyčových vysavačů vždy bylo, že jsou hned po ruce. Nemusíte se zdržovat sestavováním hadice i nástavce a do toho ještě hledat zásuvku. Prostě jej popadnete a během chviličky vysajete vše, co je potřeba. Dnes už jsou na trhu tyčové vysavače, které zvládnou vysávat až 60 minut, snadno s nimi tedy vyčistíte od prachu a nečistot naráz celý byt či dům.

Laser najde to, co vy nevidíte

Tyčovým vysavačem tedy dnes už bez problémů vysajete celý byt, navíc efektivněji a s mnohem lepším výsledkem. Zvláště pokud si pořídíte nejnovější přírůstek do rodiny vysavačů Dyson V15 Detect, který je výjimečný inovativní laserovou technologií. Ta dokáže odhalit i neviditelné nečistoty o velikosti pouhých 10 mikronů. Ty nejenže vizuálně odhalí a nasvítí, ale také na ně akusticky upozorní a podle jejich množství upraví sací výkon, aby byla energie z baterie využita co nejefektivněji.

Foto: Dyson.cz

Tyčový vysavač Dyson V15 Detect dokonce odhalí, jaký druh nečistot se nachází ve vaší domácnosti

Jeho LCD displej navíc zobrazuje velikost a počet takto nalezených částic, což poskytuje vědecký důkaz o hloubkovém čištění v reálném čase. Tím ale jeho speciální funkce nekončí. Inženýři společnosti Dyson například vyřešili problém, se kterým se lidé při vysávání často potýkají: Jak nejlépe odstranit vlasy z vysavačového kartáče? Díky technologii Hair Screw přístroj také rychle vyčistí vlasy z hlavice – kuželovitá tyč kartáče totiž spirálovitě odvíjí nachytané nečistoty přímo do sběrného koše.

Mezi promyšlené příslušenství modelu Dyson V15 Detect patří také štěrbinová hubice s LED přisvícením, s níž budete mít vždycky přehled o nečistotách i v temných koutech a úzkých prostorách, kde se špína snadno přehlédne.

Podívejte se na nový tyčový vysavač Dyson V15 Detect v akciVideo: Dyson.cz

Vysavač, který čistí vzduch

Díky pětistupňové filtraci vyfukuje Dyson V15 Detect čistší vzduch. Speciálně vyvinuté filtry postupně zachytí i ty nejmenší nečistoty a kvalitní utěsnění je uzamkne uvnitř přístroje, proto se nedostávají zpět do našich domovů. Vysavač díky tomu vyfukuje čistší vzduch, než který pohltil.

Samozřejmostí je sedmičlánkový akumulátor nejnovější generace, který dokáže vysavač udržet v konstantním výkonu až 60 minut. V případě potřeby lze baterii snadno vyměnit stisknutím tlačítka. Stačí dokoupit druhý kus a můžete vysávat celé dvě hodiny, takže na jeden zátah máte čisto nejen v domě, ale třeba i v garáži, dílně nebo na terase. Ovšem i když budete s modelem Dyson V15 Detect vysávat velké plochy, díky jeho úžasným vlastnostem budete mít důkladně čisto opravdu za chvíli.

Foto: Dyson.cz

Tyčový vysavač Dyson V15 Detect vyčistí opravdu každý kout vaší domácnosti

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované