Hlavní obsah

Clarkson zarazil auto do chodníku slávy v Hollywoodu, „nový Top Gear“ začíná

 

Reklama

The Grand Tour, který má být nástupcem Top Gearu, má premiéru v pátek na Amazon Prime.

Článek

Nový pořad Jeremyho Clarksona začíná už v pátek a jeho tvůrci si pro fanoušky připravili originální pozvánku, když na hollywoodském chodníku slávy nechali mezi jména slavných herců a hereček přidat vlastní podpis.

Tím se stala modrá Toyota Prius s cedulí CL4RK50N zabořená přední částí do země. Podobné skulptury se objevily i v Londýně a Berlíně.

The Grand Tour bude vysílat internetová služba Amazon Prime a do bývalé party Top Gearu vložila nejen velkou důvěru, ale především velkou kupu peněz, celkem 5 miliard korun.

Každý díl se bude odehrávat ve velkém stanu, který bude pro každou epizodu stát v jiné zemi. Během natáčení totiž parta objede hned čtyři kontinenty, z kterých bude i přímo vysílat.

Už trailer ukazuje, že se milovníci aut a typického humoru této trojice mají na co těšit. Podle zveřejněného traileru se diváci ani nemusí bát, že by se nedočkali špičkových aut, jen v ukázce lze totiž zahlédnout Rolls-Royce Dawn, Aston Martin DB11, Mazdu MX-5 nebo třeba Alfu Romeo 4C Spider.

O show a typický humor se postarají původní průvodci úspěšného pořadu Top Gear. The Grand Tour se bude vysílat jednou týdně a zatím je plánovaných 12 epizod s délkou 60 minut.

Reklama

Doporučované