Hlavní obsah

Den v byznysu: Nejmocnější muž světa? Byznys jede, ať to bude kdokoliv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Pusťte si pořad Den v byznysu.Video: Anita Plasová

 

Reklama

Rychlý přehled nejdůležitějších událostí, které se v byznysu odehrály doma i ve světě ve středu 4. listopadu.

Článek

Nelze začít jinak než americkými prezidentskými volbami. Vyvrcholení největší politické show na planetě se zatím ještě odkládá, ale investoři a podnikatelé už reagují.

Kdo vyhraje? A není to jedno?

Většina českých podnikatelů, kteří působí i v USA, uvádí, že nakonec na výsledku voleb zase tolik nezáleží. Ať už Trump, nebo Biden, oba musí udržet ekonomiku v chodu.

Odpověď na covid. Tím se liší Trump a Biden

Podle analytika společnosti Natland Petra Bartoně dokáže prezident USA ovlivnit mnohé, zásadní podle něj však bude odpověď na koronavirovou pandemii.

Grafy, které rozhodují o prezidentech

Platí, že prezident s rozjetou ekonomikou v zádech klíče od Bílého domu neodevzdává. Z tohoto pohledu měl Trump vítězství prakticky jisté… až do úderu koronaviru.

Přehled událostí z byznysu z předchozích dní si pusťte v rychlém videu ZDE, pokud chcete rychlý přehled dnešních ekonomických zpráv, přejděte SEM, a pokud vás byznys opravdu zajímá a chcete vidět jeho špičkovou podobu, podívejte se SEM.

Reklama

Doporučované