Hlavní obsah

Doufala jsem, že s dítětem dospěji, říká herečka Michaela Tomešová. Nestalo se. Mladí rodiče nejsou tak upjatí

Herečka Michaela Tomešová ve Slavných.

 

Reklama

Michaela Tomešová, dříve Doubravová, stíhá kariéru i rodičovství. Tvrdí, že když je ve vztahu tolerance a lidé spolu komunikují, jde zvládnout vše. A tak zpívá, hraje a plní si své sny.

Článek

Šestadvacetiletá herečka prožila opravdu zlomový rok. S manželem, zpěvákem a hercem Romanem Tomešem, se dočkali syna Kristiána. „Rodičovství je velká prověrka vztahu, ale my jsme se nikdy moc nehádali. Je důležité každé ráno vstát a mít jasno, co kdo udělá,” říká Michaela Tomešová.

Syn prý nebyl plánovaný a v plánu není ani další potomek. Herečka si ale stojí za tím, že mladí rodiče nejsou tak upjatí. „Doufala jsem, že s dítětem dospěji, ale to se nestalo. Užívám si to a vracím se do dětských let,” usmívá se herečka.

Michaela Tomešová je velmi uznávanou muzikálovou herečkou. V současné době účinkuje hned v několika muzikálech v Divadle Kalich, ale potkat ji můžete i v Národním divadle. „Měla jsem to štěstí, že už měsíc po porodu jsem byla na své váze. Mohla jsem se tak vrátit do svých původních rolí,” říká Michaela.

Reklama

Doporučované