Hlavní obsah

Studio Jablunkov: Putin je frustrovaný. Narazil na nečekaného nepřítele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Speciál Studia Jablunkov se vydá na východ. Ano, dokonce na východ od Jablunkova. Video: Konstantin Sulimenko, Seznam Zprávy

 

Reklama

I tento týden vyrazilo Šťastné pondělí za hranice Prahy. A tentokrát hodně na východ. Speciální díl pravidelného výběru satirických konzumních zpráv z domova i ze světa pohledem Konstantina Sulimenka.

Článek

Rusko prý frustruje pomalý postup invaze. Mohlo by se totiž zdát, že ruské tanky vůbec nic nezastaví, ale na Ukrajině konečně našly rovnocenné soupeře – a rovnou dva: ukrajinskou obranu a stav ukrajinských silnic.

Putina se nebojí už ani Mikronésie. Malý stát dohromady s asi 100 tisíci obyvateli přerušil s Ruskem kvůli útoku na Ukrajinu úplně vztahy. A možná ne prakticky, ale minimálně symbolicky zasadil Putinovým snům pořádnou ránu.

Nejen to se dozvíte v dnešním Studiu Jablunkov. Východní zpravodajství nabídne i příběh dvou pomatených okupantů, které zatkla policie poté, co sami přišli na služebnu, a řekne vám také, jak můžou Ukrajině pomoct některé české pivovary.

Všechny tyto i další glosované zprávy naleznete v úvodním videu.

Studio Jablunkov je součástí satirického pořadu Šťastné pondělí, které najdete každé pondělí v 8:00 na Seznam Zprávách a celý pořad pak ve 20:00 na Televizi Seznam. Jednotlivé rubriky včetně právě Jablunkova publikujeme samostatně v následujících dnech na webu SZ.cz.

Další díly Šťastného pondělí můžete zhlédnout zde.

Reklama

Doporučované