Hlavní obsah

Pošťáci budou stávkovat, vyjednávat o platech chce i premiér Sobotka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

 

Reklama

Pravidelná zpravodajská relace Seznam Zprávy: o stávce na poště, nových volbách na Mostecku a předvánočních kontrolách nákupů.

Článek

Šest tisíc zaměstnanců České pošty, tedy pětina ze všech, hrozí stávkou. Podnik ale slibuje, že vánoční dárky dojdou včas. Do mzdových vyjednávání se chce pár měsíců před volbami vložit i premiér. Česká pošta není první firmou, kde tak učiní, před nedávnem totéž udělal u obchodního řetězce Ahold.

-----

Jak vzniká nový model automobilky Škoda. Podívali jsme se na výrobu Kodiaqa v Kvasinách:

Zuzana Hodková, moderátorka této relace, montuje Kodiaq. Podívejte se na celé video.Video: Seznam Zprávy

Lékařka Alena Dernerová bude v opakovaných volbách do Senátu na Mostecku bojovat proti ČSSD i hnutí ANO. Po týdnech rozhodování oznámila, že do hlasování – vypsaného na konec ledna – půjde za stranu Spojení demokraté – nezávislí kandidáti.

-------

Čeští piloti si na Islandu vyzkoušeli útok na francouzskou loď. Nebe nad ostrovem hlídali s gripeny už potřetí. Letos poprvé se ale jednotka zúčastnila také námořního cvičení. A Seznam Zprávy mají exkluzivní záběry přímo ze stíhačky. Podívejte se na ně:

České gripeny nad Islandem.

Reklama

Související témata:

Doporučované