Hlavní obsah

Shopaholic Nicol: Natáčím videa, za nimiž si stojím, V centru se zaměřuju na holčičí témata

Shopaholic Nicol se rozpovídala o své práci.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Nikola Čechová neboli Shopaholic Nicol působí na Instagramu, na YouTube, ale je také moderátorkou pořadu V centru na Televizi Seznam. Její doménou jsou hlavně holčičí témata.

Článek

Při každém rozhovoru se Shopaholic Nicol zaměřuje na zajímavé téma - veganství, sebelásku, naposledy například marketing. V nejnovějším dílu pořadu V centru bude jejím hostem Tamara Klusová, která prezentuje volnomyšlenkářskou výchovou.

Pořad V centru se odehrává ve Skautském institutu v Praze. „Je to živý přenos. Můžou na něj přijít i diváci a je to takové interaktivní. Když lidi něco zajímá a já se nezeptám, tak se na to můžou zeptat přes sociální sítě nebo přímo ve Skautském institutu. A nikdy nám zatím nepršelo, tak snad nebude ani teď,” říká Shopaholic Nicol.

Hosty a témata si moderátorka vybírá sama. Stejně jaké témata na videa na YouTube. Těch už v současné době nepublikuje tolik jako dřív. „Chci na YouTube dávat hlavně videa, za kterými si stojím. Takže vlogy z cest, na které mě baví koukat, a také videa, jež mají význam a můžou lidem vyloženě pomoct. Natáčela jsem třeba o menstruačním kalíšku nebo o psychologovi. Lidé se stydí, že chodí k psychologovi - a přitom je to v této době normální. Chci dělat témata, o kterých se moc nemluví a přitom jsou dost užitečná.”

Instagram Nikola Čechová využívá jako každodenní vlog. Občas vyfotí nebo natočí jídlo, oblečení, vtipnou příhodu, občas je na něm i smutná. Díky Instagramu s ní můžou být její fanoušci v každodenním kontaktu.

Pořad V centru sledujte ve středu od 20 hodin na Televizi Seznam nebo přímo „v centru” ve Skautském institut v Praze. Tentokrát se Shopaholic Nicol jako moderátorkou a Tamarou Klusovou v roli hosta.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované