Hlavní obsah

Obrazem: Rychlá sprcha, „pičutky“ a truhlíky s bylinkami: I to je karavaning

Foto: Iva Špačková, Seznam Zprávy

Je libo kávu? Na obytných autech je půvabné to, že v nich lze vařit, spát, pracovat, odpočívat i udržovat základní hygienu.

Reklama

Cestování obytným autem spojuje dva kontrasty – malý intimní svět uvnitř vozu a velký svět plný zážitků tam venku. Jaké to je procházet mezi nimi? Vyzkoušela jsem to na čtyřdenní jízdě po Česku.

Článek

Je to kouzelné nasednout do miniaturního domku na kolečkách a vyrazit do světa s vědomím toho, že můžete zastavit a přespat kdekoliv se vám právě líbí. Pocit svobody, nekonečných možností a bezpečí je tím, co láká čím dál tím více Čechů to zkusit.

Na krátké jízdě po Česku jsem zjistila, že ani není třeba jezdit daleko. Na 250 kilometrech jsme toho totiž spolu s Klárou Hájek Velinskou, blogerkou a spoluzakladatelkou Asociace kempování a karavaningu, zažily tolik, že to budu vstřebávat ještě hodně dlouho.

Ve fotogalerii se dozvíte, jak to vypadá ve třech tuzemských kempech a na jednom tábořišti, co to jsou „pičutky“, co to znamená „jít na letiště“, co vše se do karavanu vejde a co v něm lze dělat. Pro snadnější procházení galerií klikněte na poslední fotku v náhledu ukazujícím počet dalších snímků, pozn. red.

+77

Reklama

Doporučované