Hlavní obsah

Divoký tip na Japonce vynesl sázkaři miliony

Foto: Profimedia.cz

Fanoušci Španělska ještě neví, že Maroko bude konečná jejich týmu. Například na bezgólové remíze Španělska s Marokem hodně sázejících pohořelo.

Reklama

Sázení na zápasy šampionátu v Kataru trhá rekordy. Už teď sázkové kanceláře vybraly víc, než kolik jim přinesl celý šampionát v Rusku.

Článek

Vypadá to, že Katar bude největší akcí v historii pro tuzemské sázkové kanceláře. Po osmifinálových zápasech odhadují, že od sázejících utrží rekordních přibližně 3,5 miliardy korun.

„Objem přijatých sázek na MS 2022 je u Tipsportu zatím 1,458 miliardy korun. To už je v tuto chvíli o 400 milionů více než celkové náběry na minulé MS 2018. A to nás ještě čeká 8 zápasů,“ řekl Seznam Zprávám mluvčí Tipsportu Václav Sochor. „Výsledná suma jen za Tipsport překoná jistě 1,5 miliardy. Až takový zájem o MS jsme snad ani neočekávali, nakonec se ukazuje, že termínově není MS žádným propadákem a lidé fotbal sledují i v předvánočním čase. Pokud bychom mluvili za celou skupinu Tipsport (Tipsport CZ, Chance a Tipsport SK), náběry výrazně překonají 2 miliardy korun.“

Také vklady u Fortuny v Česku na letošní šampionát podle mluvčího Petra Šraina už nyní sumou 1,1 miliardy korun překonaly celkové číslo za MS 2018. Ve finále by se tak objem sázek u Fortuny měl pohybovat kolem 1,3 miliardy.

Nejvyšší porážka na tiketu u Fortuny byla 400 000 korun, přičemž šlo o sázku na výhru Anglie nad USA. Jenže utkání skončilo remízou.
Petr Šrain, Fortuna

Dosud rekordní výhra u Fortuny činila 3 075 000 korun. „Při vkladu 75 000 a kursu 41:1 padl rekord díky otočce Japonců v duelu s Němci,“ sdělil Petr Šrain.

Největší vklad na tiket podle něj činil 2 440 000 a byl podán v utkání Senegal vs. Nizozemsko na to, že padne branka ve 2. poločase. Což se také stalo, a to hned dvakrát. Při kursu 1,23:1 výhra činila 3 003 200 korun.

Naopak nejvyšší porážka na tiketu u Fortuny bylo 400 000 korun, kterou sázející utopil při remíze Anglie s USA. Příliš věřil Angličanům.

U Tipsportu přijali nejvyšší sázku za 1,2 milionu korun na titul Brazílie v kurzu 3,65. Případná čistá výhra tak bude přes 3 miliony korun. Vsazeno je u nich i na Argentinu za 777 000 v kurzu 6:1. A z úterý 400 000 na Portugalsko v kurzu 10:1. Takže milionové výhry může Tipsport očekávat po samotném finále MS.

Celkem jednoznačně sázkaři podle Tipsportu věří Brazilcům (na jejich titul je nasázeno 3,8 milionu), těsně je následuje Argentina (2,7 milionu), třetí jsou Francouzi (1,6 milionu). Jenže Brazílie s Argentinou, pokud přejdou čtvrtfinále, tak na sebe narazí v semifinále a jeden půjde z kola ven. Proto se kurzově za vedoucí Brazílii – 2,7:1 dostala Francie 5:1 a Argentina je až třetí v aktuálním pořadí na titul s kurzem 7:1.

Podobné je to u Fortuny. Největší favorité na zlato, tedy Brazílie, Francie, Argentina nebo Anglie se stále drží ve hře. „Největší důvěře se těší Brazílie, na jejíž vítězství směřuje aktuálně 37 % vkladů, druhá je Argentina s 25 %, třetí Francie s 16 % a čtvrtá Anglie s 11 %,“ uvedl Šrain.

Trochu jinak to má tuzemský nováček na trhu se sázením Betano. „U nás lidé nejvíce věří Francii, následuje Anglie a pak teprve Brazílie,“ řekl za Betano Roman Maco, Country Manager společnosti Kaizen Gaming. Ze střelců pak sázkaři preferují hlavně Mbappeho, pak Messiho a nakonec Richarlisona.

Letošní šampionát je bohatý na překvapivé výsledky, které vždy hrají do karet sázkovým kancelářím. Sázkaři nicméně letos ukázali, že umí velmi dobře improvizovat, přizpůsobit se a profitovat i v případě, kdy utkání nedopadají podle papírových předpokladů.

„Hodně velkých výher evidujeme na úterním vítězství Portugalska nad Švýcarskem. Třeba tip za 125 000 korun, že Portugalsko vyhraje minimálně o 2 góly v kurzu 3,5:1 nebo sázka za 333 000 korun v kurzu 1,85 na Portugalsko. Ziskem pro sázkaře skončily i duely Brazílie–Korea nebo Francie–Polsko, Anglie–Senegal, Argentina–Austrálie i Nizozemsko–USA. Padaly góly, takže sázkařům vycházely tipy na počty branek v zápase nebo sázky na hendikepy,“ uzavřel Sochor z Tipsportu.

Čtěte více o MS ve fotbale v Kataru na Sport.cz

MS ve fotbale v letošním roce probíhá v netradičním zimním termínu od 20. listopadu do 18. prosince 2022 v Kataru.

Reklama

Doporučované