Hlavní obsah

Británií otřásl nález mrtvé rodiny. Policisté hovoří o „příšerném incidentu“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Shutterstock.com

Policisté na západě Londýna vyšetřují tragický případ.

Reklama

Britská média informují o tragickém případu - v bytě na západním předměstí Londýna policisté našli mrtvou rodinu.

Článek

Tříletý chlapeček, jedenáctiletá dívka a muž s ženou ve věku kolem třiceti let se našli mrtví v bytě v londýnské čtvrti Hounslow. Oběti „příšerného incidentu“, jak případ nazvali policisté, jsou podle vyšetřovatelů zřejmě příbuzní.

Do domu nedaleko letiště Heatrow byli podle britských médií policisté přivoláni v pátek kvůli „obavám o jeho obyvatele“. V sobotu policisté informovali, že na místě našli čtyři mrtvá těla.

„Vím, jaký šok a utrpení tato hrozná událost způsobí napříč komunitou v Hounslow i jinde. Můžu všechny ujistit, že na zjišťování dalších informací pracují specializovaní policisté,“ řekl podle BBC místní policejní velitel Sean Wilson s tím, že momentálně je vyšetřování ve velmi rané fázi. „V tuto chvíli v souvislosti s případem nepátráme po nikom dalším,“ dodal.

Policisté apelují na lidi, aby byli „zodpovědní a nespekulovali na sociálních sítích nad okolnostmi případu, jako jsou jména obětí“.

Wilson místním rovněž vzkázal, že v oblasti se po celý víkend budou pohybovat policisté, a vyzval všechny, kdo mají jakékoliv informace, aby se ozvali.

Reklama

Související témata:

Doporučované