Hlavní obsah

Mexičané si obarvili vlasy na platinově blond. Pokud porazí Brazílii, napodobí je spousty fanoušků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Fotbalisté odbarvující si vlasy na platinově blond. Tento trend už tu kdysi byl. V jeho čele byl tehdy David Beckham. Zdá se, že se móda skoro bílých vlasů mezi fotbalisty vrací. Tentokrát se odbarvilo několik reprezentantů Mexika.

Článek

Už na tréninku před osmifinálovým zápasem s Brazílií zaujali objektivy fotografů. Své nové platinově blonďaté vlasy představili Javier Hernandéz a Miguel Layun právě tady. Trošku tak připomínají módu kolem roku 2000, kdy podobný účes nosil i David Beckham nebo raper Eminem.

Hernandéz i Layun svými účesy zaujali uživatele sociálních sítí. Někteří dokonce tvrdí, že pokud dnes Mexiko vyhraje, tak si i oni odbarví své vlasy. 

Není to poprvé, co si víc hráčů jednoho národního týmu odbarvilo vlasy. V roce 1998 tak tým Rumunska oslavil výhru nad Anglií. Díky tomu postoupil na světovém šampionátu do osmifinále. Tam ale po porážce 0:1 s Chorvatskem skončil.

Reklama

Doporučované